onsdag 10 oktober 2012

Dejtingstereotypen: Den naturliga Skönheten

Johan är en cool kille. Så cool att han egentligen inte alls behöver vara medlem på en dejtingsida, men vad fan.
Det finns ju så få brudar som lever upp till Johans standard. Han kanske är kräsen, men så är det. Så då får det bli nätdejting, det är ju inte alltid man orkar gå på krogen.

Även om Johan gärna och ofta vill poängtera att han inte har några problem att få ragg på krogen, om någon nu trodde det, för så är det inte. Han tar vad han vill ha, en snygg skjorta och en svår blick så är saken i hamn. Oftast i alla fall.

Det är ju inte så att Johan nätdejtar för att han är desperat. Absolut inte! Det skulle aldrig falla honom in att skriva långa smäktande mail till tjejer med hybris som knappt orkar lyfta sina vällackade naglar för att svara.
Därför räcker det kort och gott med ett "Tja! Hur är läget..." så får man se var det leder liksom.
Pallar hon inte svara så är det inget för Johan. Så jävla snygg var hon ändå inte. Hybrisbrud, bara att gå vidare. Back on track.

Johans presentation: Han har inte orkat skriva något, möjligtvis "Text kommer senare..." Däremot har han tagit sig tid att lägga upp sju olika bilder där man finner allt från Johan i bar överkropp från förra årets seglarsemester till svartvita ansiktsbilder med allvarlig min och antydan till mustasch.

Johan söker: En "naturlig skönhet" som inte pratar för mycket. Inte en plastig tjej full av extensions eller någon hetsig feminist med för mycket åsikter. Hon ska vara lite som, ja, ett skogsrå tänker Johan förnöjt.

Här hittar du Johan: Med en svår min i hörnet på någon innerstadsbar. Självklart i sällskap med två vänner, man är väl inte desperat.


http://www.sxc.hu/category/1352

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar